DOMINACIJA VANJE STANISAVLJEVIĆ U TEMERINU

ALEKSANDAR RAJČIĆ I PAVLE STANISAVLJEVIĆ KADETSKI PRVACI BEOGRADA
February 5, 2017
ČETIRI ZLATNE MEDALJE SA “TROFEJA GRADA RUME 2017”
February 20, 2017
Show all

DOMINACIJA VANJE STANISAVLJEVIĆ U TEMERINU

11. i 12. februar je bio predviđen za tradicionalni turnir u Temerinu, gde su se nadmetale sve uzrasne kategorije. Inače, ovaj turnir je jedan od najmasovnijih i najjačih turnira u regionu, gde po navici dolaze skoro svi kvalitetni takmičari iz Srbije i okolnih zemalja. Naše sekcije “Medaković” i “Bežanijska kosa” su uzele učešće na ovom izuzetno jakom takmičenju. Posle odličnih rezultata na prethodnom turniru u Novom Sadu, ovoga puta smo imali manje uspeha, ali sveukupno su naši borci iz Temerina doneli 9 medalja. Jednu zlatnu, 2 srebrne i čak 6 bronzanih medalja. Ako se uzme u obzir i čak 4 peta mesta, gde su medalje izmakle, možemo slobodno reći da je takmičenje u Temerinu bilo veoma uspešno.
Naša mlađa pionirka Vanja Stanisavljević nastavlja da “teroriše” svoje protivnice po vojvođanskim tatamijima. Odličan rad, neverovatna upornost i sjajna psiha, su Vanjine nenadmašne prednosti, koje ona veoma dobro koristi u svojim borbama. Ne ostavlja svojim protivnicama ni gram šanse za uspeh. Nadamo se da će u ovom ritmu nastaviti i doneti još jednu u nizu titula državnog prvaka u naše vitrine.
Isidora Mišković i Miljan Radulj su, nakon veoma napornih kvalifikacija, uspešno stigli do finala. Naporne borbe su uzele maha i naši mladi šampioni su veoma iscrpljeni ušli u finalni blok. Na žalost, ovog puta su morali da se zadovolje srebrnim medaljama, što ni malo ne umanjuje uspeh na ovako jakom takmičenju. Verujemo u Isidoru i Miljana, i oni će nam veru vratiti već u narednim takmičenjima, gde će se sigurno opet boriti za najviši plasman.
Pohvalili bi naše bronzane mlađe poletarce: Petrović Viu i Stupar Lazara, koji su osvojili svoje prve medalje u ovoj godini. Luka Stošić, Jana Dugonjić, Jovan Radiša i Pavle Stanisavljević su takođe bili bronzani, u veoma jakoj konkurenciji, i kojima je turnir u Temerinu predstavljao još jednu probu pred školsko prvenstvo Beograda, početkom marta.
Čestitke trenerima Vladanu Stojanoviću i Đorđu Martinoviću na odličnom uspehu u Temerinu.