O nama

Vežbajući džudo u nekoj od naših sekcija u Beogradu , deca će imati priliku da vežbaju u bezbednom i prijateljskom okruženju pod rukovodstvom visoko kvalifikovanih stručnjaka, profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranih trenera. Ono što naše sekcije izdvaja od ostalih su bogata tradicija, veliki rezultati koje su deca trenirajući u našim sekcijama ostvarili na domaćoj i inostranoj sceni, višegodišnji kontinuitet u radu sa najmlađima. U našim sekcijama se svakom detetu prilazi individualno, prema njegovim trenutnim sposobnostima, trenažni proces je brižljivo pripremljen prema najvišim standardima kako bi se deci omogućio što veći napredak. Na našim treninzima se ne koristi vikanje kao pedagoški metod, dete i njegove potrebe su na prvom mestu, a tek posle toga sportski rezultati i trofeji.
Treneri naših sekcija su:

džudo škola

ANA VESELINOVIĆ KRIVOKUĆA

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN, višegodišnja državna prvakinja i reprezentativka. Osvajačica velikog broja medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođena je 1978. godine u Beogradu i po struci je diplomirani defektolog. Džudo trenira od 1987. godine. Celu takmičarsku karijeru je provela nastupajući za džudo klub “Voždovac” iz Beograda, gde je trenirala kod istaknutog trenera Miluna Delića, koji joj je usadio ljubav prema ovoj borilačkoj veštini. Zajedno sa Vladanom Stojanovićem vodi sekciju na Bežanijskoj kosi, gde trenira preko 50 dece, uzrasta od 5-15 godina.

dzudo skola

VLADAN STOJANOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 6.DAN, dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1976. godine u Beogradu i diplomirani je profesor Fizičke kulture. Džudoom se bavi od 1990. godine, najpre u Džudo klubu “Mladost” iz Zemuna, a veći deo svoje sportske karijere je proveo nastupajući za Džudo klub “Partizan” iz Beograda. Nastupao je još za džudo klubove “Proleter” iz Zrenjanina i džudo klub “Srpski Soko” iz Zvornika. Sa velikim uspehom trenira mlade džudoke u našoj sekciji na Bežanijskoj Kosi.

džudo škola

NEBOJŠA MANDIĆ

Majstor džudoa, 6.DAN, višestruki državni i Balkanski šampion. Dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je profesor Fizičke kulture. i magistar ekonomskih nauka. Rođen je u Sarajevu 1976. godine i džudo je počeo da trenira 1983. godine u džudo klubu “Igman” iz Sarajeva, da bi 1992. godine prešao u džudo klub “Voždovac” iz Beograda. 1995. godine je potpisao profesionalni ugovor sa džudo klubom “Partizan” iz Beograda, gde je i završio svoju sporsku karijeru 2012. godine. Dugogodišnji kapiten prvog tima džudo kluba “Partizan”. Trener je u sekciji na Medakoviću.

ĐORĐE MARTINOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN. Džudo je počeo da trenira 1990. godine u džudo klubu “Novi Beograd”, kod čuvenog trenera Milana Mijalkovića, gde je ostvario i svoje prve takmičarske uspehe u mlađim uzrasnim selekcijama, osvojivši veliki broj medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. 1995. godine prelazi u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde je ostvario svoje najveće takmičarske rezultate, osvojivši dve vice-šampionske titule u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, kao i 4. titule ekipnog prvaka države. Time obezbeđuje ulazak u državnu reprezentaciju. Kao reprezentativac je, sa velikim uspehom, učestvovao na takmičenjima širom Evrope. U toku 2001. godine je proveo tri meseca, na džudo usavršavanju, na prestižnom Japanskom univerzitetu Tokai u Tokiju, gde je učio džudo veštinu sa najboljim japanskim džudistima. Sa Nebojšom Mandićem je pokrenuo, i sa velikim uspehom vodi, sekciju na Medakoviću.

MARKO SIMOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 1.DAN. Rođen je 1984. godine u Beogradu, a prve korake u džudou je napravio 1995. godine kod poznatog trenera i šampiona Stojana Nedeljkovića, u džudo klubu “Avala”. Godine 1998. prelazi u džudo klub “Rekord” iz Rakovice, u kom je proveo naredne tri godine. Od 2001. godine je član džudo kluba “Partizan” iz Beograda. Veoma uspešno vodi sopstvenu privatnu kompaniju. Sa velikim entuzijazmom,  je 2012. godine pokrenuo sekciju “Beli Potok”, čije mlade džudoke ostvaruju veoma zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

SRBA PANTIĆ

Majstor džudoa, 7.DAN, Kao takmičar je osvojio veliki broj medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je Viši sportski trener za džudo. Rođen je 1947. godine u Zemunu. Celu svoju takmičarsku karijeru je proveo nastupajući za džudo klubove “Mladost” iz Zemuna i “Partizan” iz Beograda. Od 1977. godine je trener mlađih uzrasnih kategorija džudo kluba “Mladost” iz Zemuna, kroz koji je prošlo nekoliko hiljada mladih džudista i kasnijih šampiona. Na osnovu svojih zasluga za razvoj i unapređenje sporta u Zemunu, Opština Zemun ga je 2000.godine proglasila za “počasnog građanina Zemuna”. Sa puno uspeha vodi naše sekcije u Zemunu i na Senjaku.

NEMANJA TOMIĆ

Majstor džudoa , crni pojas 4.DAN. Dugogodišnji je reprezentativac u svim uzrasnim kategorijama. Rođen je u Beogradu 1982. godine, a džudo je počeo da trenira 1990. godine u džudo klubu “Novi Beograd” kod trenera Milana Mijalkovića, da bi 1997. godine prešao u Džudo klub Partizan, sa kojim je osvojio sve najznačajnije trofeje. 2011. godine je završio svoju takmičarsku karijeru i otpočeo trenersku, najpre kao trener juniorskog pogona, a od 2014. godine je trener seniorske ekipe i šef stručnog štaba. Završio je sportsku gimnaziju u Beogradu, diplomirani je viši sportski trener i diplomirani menadžer u sportu. Od 2016. godine vodi sekciju u naselju Bežanija.

DENIS JURAKIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 2.DAN. Rođen je 2.septembra 1995.godine. Počeo je da trenira džudo u našem bratskom klubu “Partizan” iz Kikinde sa navršenih 5 godina, a 2014. godine prelazi u naš klub i trenutno je jedan od naših najuspešnijih i najboljih takmičara  Višestruki je državni i balkanski šampion. Stalni je član reprezentacije Srbije i osvajač mnogobrojnih domaćih i internacionalnih turnira. Pored redovnih profesionalnih sportskih obaveza, sa velikim uspehom vodi naše sekcije na Starom Gradu i naselju Bežanija, u kojima mlađe naraštaje podučava tajnama našeg sporta.

ALEKSANDAR RISTIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 1.DAN. Rođen je 1991.godine u Beogradu, džudo počinje da trenira 1997.godine u džudo klubu „Novi Beograd“ kod trenera Milana Mijalkovića. 2010.godine prelazi u novootvoreni džudo klub „Zemun“ radi takmičenja u Prvoj džudo ligi Srbije, koju iste godine i osvajaju i kvalifikuju se u Super džudo ligu Srbije. Godine 2015 prelazi u naš klub,  sa kojim 2016.godine postaje vicešampion države u ekipnoj konkurenciji. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Od 2017.godine počinje da se bavi trenerskim poslom i uspešno vodi sekcije u Zemunu i u naselju Bežanija, zajedno sa Nemanjom Tomićem i Denisom Jurakićem.