USPEŠAN POČETAK JESENJE SEZONE NA TURNIRU U ROŽAJAMA

POLA VEKA POSVEĆEN DŽUDOU – SRBA PANTIĆ, TRENER SEKCIJA SENJAK I ZEMUN
May 20, 2016
ZLATNI MILJAN RADULJ NA ”BORSA OPEN” TAKMIČENJU U MOSTARU
October 10, 2016
Show all

USPEŠAN POČETAK JESENJE SEZONE NA TURNIRU U ROŽAJAMA

Jesenja sezona takmičenja je uspešno počela sa nastupom naših mladih takmičara na Internacionalnom turniru u Rožajama, Crna Gora, gde naši veliki sportski prijatelji, predvođeni neumornim Omerom Nurkovićem i Iskom Hodžićem, tradicionalno i uspešno organizuju turnir “Rožaje 2016”.

Gostoprimstvo, kao i uvek na visokom nivou, i ovom prilikom se zahvaljujemo našim prijateljima iz džudo kluba “Ibar” Rožaje na svemu i želimo im dobrodošlicu na uzvratnu posetu našem turniru “Trofej Partizana – Svetislav Ivanović Es” , koji će se održati u nedelju 30.oktobra u beogradskim Šumicama.
Na turniru u Rožajama nastupilo je 7 takmičara sekcije Medaković, predvođeni trenerima Đorđem Martinovićem i Vladanom Stojanovićem.
Najbolje izdanje je pokazao Veljko Pantelić u kategoriji – 42 kg, osvojivši srebrnu medalju. Veljko je u tri meča iskazao ogromnu želju i borbenost, ali malom nepažnjom je ovog puta ostao na srebrnoj medalji.
Najprijatnije iznenađenje je nastup talentovanog Vasila Stanojlovića u kategoriji +42kg. Na svom prvom međunarodnom turniru, Vasil je materijalizovao naporan rad u letnjem periodu, i uz nekoliko uzbudljivih mečeva, osvojio veliku bronzanu medalju. Veliki podsticaj za dalji nastavak trenažnog procesa našeg Vasila.
U borbama za medalju, manjak sreće su imali poletarac Uroš Milekić i mlađi pionir Luka Božić, koji su imali manjak sportske sreće i morali su se zadovoljiti petim mestima, što je shodno kvalitetu turnira veliki uspeh.
Ostali naši takmičari Luka Stošić, Nikola Predojević i Lazar Ljubić ovog puta nisu bili na nivou prethodnih izdanja, ali i silom teškog žreba su takmičenje završili u kvalifikacijama. Obzirom na marljivost koju pokazuju na svakom treningu, pitanje je vremena kad će i oni ponovo biti u konkurenciji za osvajanje medalja. U to uopšte ne sumnjamo.
Treneri Đorđe Martinović i Vladan Stojanović su veoma uspešno i predano vodili svaki meč naših mladih takmičara, i čestitke i njima na uspešnim rezultatima.