ALEKSANDAR RAJČIĆ USPEŠAN NA TURNIRIMA U RUSIJI I HOLANDIJI

ŽETVA MEDALJA NA SVETOSAVSKOM KUPU
February 2, 2016
PRVI ZAJEDNIČKI TRENING SVIH NAŠIH SEKCIJA
March 22, 2016
Show all

ALEKSANDAR RAJČIĆ USPEŠAN NA TURNIRIMA U RUSIJI I HOLANDIJI

Za našeg mladog takmičara Aleksandra Rajčića izgleda su ovi naši prostori veoma tesni. Jedan je od retkih srpskih takmičara koji uspešno gradi internacionalnu karijeru, i započeo je svoj pohod u ovoj sezoni veoma uspešnim januarskim nastupom u holandskom gradu Ajndhovenu, na “Matsuru Dutch Open Espoir”, inače jednom od najjačih evropskih turnira u ovoj uzrasnoj kategoriji. Aca je posle 5 borbi, i isto toliko pobeda, ubedljivo osvojio zlatnu medalju, pokazavši da je jedan od najperspektivnijih takmičara Srbije. Raskošan talenat, posvećenost i upornost su oproban recept za uspeh, koji Aca veoma uspešno primenjuje.

Nakon velikog uspeha u Holandiji, Aca Rajčić je sredinom januara okušao sreću na turniru u Ruskom Osokolu, kao pridruženi član ekipe koju predvodi naš uspešni trener Vladimir Rančić, inače alfa i omega džudo kluba “Olimp” iz Beograda, koji je zahvaljujući velikom prijateljstvu sa Evgeny Lvovom, poznatim ruskim trenerom dobio poziv za ovaj izuzetno jak turnir. U konkurenciji od čak 500 takmičara u kategoriji starijih pionira, iz Rusije, Kazahstana, Ukrajine i Letonije, u Acinoj kategoriji je bilo čak 44 takmičara. Sa 6 ubedljivih pobeda, furiozno je zauzeo prvo mesto i osvojio zlatnu medalju.

Ovo su zaista impresivni rezultati i želimo našem najboljem takmičaru Aleksandru Rajčiću mnogo uspeha u nastavku sezone na domaćoj i međunarodnoj sceni.