FENOMENALNA MILICA STOJANOVIĆ BLISTALA U RUMI

DEVET MEDALJA NA “TROFEJU BEOČINA 2015.”
October 21, 2015
ZLATNE MEDALJE ZA VOJINA MANDIĆA, LUKU STOŠIĆA I VELJKA PANTELIĆA NA TURNIRU “BIH AND NIPPON 2015.” U SARAJEVU
November 3, 2015
Show all

FENOMENALNA MILICA STOJANOVIĆ BLISTALA U RUMI

Naši sportski prijatelji iz džudo kluba “Ruma” su, još jednom, tradicionalno organizovali sjajan turnir za mlađe uzrasne kategorije. Sportski centar u Rumi je bio ispunjen mladim takmičarima, trenerima i roditeljima klubova iz Srbije i regiona, koji su veoma spremno iščekivali start takmičenja. Naše sekcije “Bežanijska kosa” i “Beli potok” su učestvovali sa nekoliko takmičara, koji pokazuju evidentan napredak iz takmičenja u takmičenje.

Najviše je pokazala takmičarka sekcije “Bežanijska kosa”, Milica Stojanović, za koju slobodno možemo reći da postaje veoma respektabilan borac. Napreduje iz borbe u borbu i iskazuje svoju fantastičnu volju i ljubav za džudoom kroz odlične rezultate na turnirima. I u Rumi joj nije bilo ravne. Sve svoje protivnice je pobeđivala veoma ubedljivo. Svaka borba je završena drugom tehnikom, što dokazuje koliko je naša Milica napredovala, i sa koliko ljubavi, volje i pažnje grabi ka svom novom sportskom uspehu. Velike zasluge pripadaju i njenom treneru Vladanu Stojanoviću, koji je prepoznao njen potencijal i fanatizam, pa pažljivo kreira treninge, koji dovode do evidentnih uspeha.

Pored Milice Stojanović, odlične rezultate pravi i sekcija “Beli potok”, čije se takmičarke, sestre Begović, već tradicionalno penju na pobedničko postolje. Ovoga puta je Slavica Begović osvojila srebrnu medalju, a njena sestra Marija, bronzanu. Odlična je bila i Sofija Babić, koja je osvojila srebrnu medalju, Odličje je za malo ispustio i Nemanja Rašković, koji je pored 3 pobede, zauzeo peto mesto.

Svim takmičarima i trenerima čestitamo na odličnim rezultatima u Rumi i želimo im još više uspeha u nastavku sezone.