DEVET MEDALJA NA “TROFEJU BEOČINA 2015.”

BRONZANA MEDALJA NA EKIPNOM TURNIRU ZA STARIJE PIONIRE “STEVAN MARKOVIĆ” U BANJA LUCI
September 29, 2015
FENOMENALNA MILICA STOJANOVIĆ BLISTALA U RUMI
October 29, 2015
Show all

DEVET MEDALJA NA “TROFEJU BEOČINA 2015.”

Prethodnog vikenda je, u organizaciji Džudo kluba “Cement” iz Beočina održan 6-ti po redu “Trofej Beočina”. Idejni tvorac i organizator turnira, inače veliki džudo pregalac i naš veliki sportski prijatelj Andrija Mumović se svojski potrudio da takmičenje protekne u najboljem redu. Organizacija je bila besprekorna i mi se već godinama rado odazivamo pozivu za učešće na ovom takmičenju.Napomenuli bi da je kvalitet učesnika bio na najvišem nivou do sada i da su viđeni uzbudljivi i neizvesni mečevi.

Ovog puta su nastupili naši mladi takmičari iz sekcija “Medaković”, “Bežanijska kosa”, “Beli potok” i “Senjak”, predvođeni trenerima Đorđem Martinovićem, Vladanom Stojanovićem i Zoranom Slavkovićem.
Ubedljvo najbolji utisak je ostavila takmičarka sekcije “Bežanijska kosa” , Milica Stojanović, koja iz takmičenja u takmičenje podiže kvalitet svojih borbi i predanim radom ubedljivo pobeđuje sve svoje protivnice. Furiozno je osvojila zlatnu medalju i pokazala da se žestok rad i zalaganje na treninzima itekako isplati. Pored naše zlatne Milice, zlatnu medalju je osvojio takmičar sekcije Senjak, Zoran Milenović, u konkurenciji starijih pionira. Dobri su bili Lazar Ljubić i Lazar Jorgić, koji su ovog puta stigli do finala. Delom zbog umora , a delom i zbog nedovoljno iskustva, osvojili su srebrne medalje i najavili žestoku konkurenciju do kraja sezone. Napomenuli bi da je učestvovao 21 takmičar iz naših sekcija, a većina njih su bili mlađi poletarci ili početnici, kojima je ovo bilo “vatreno krštenje” na takmičarskom tatamiju.Svi su se odlično borili i ostavili dobar utisak, s tim što im tek sad predstoje još naporniji treninzi, kako bi na nekom od narednih takmičenja počeli da osvajaju odličja.

Osvajači medalja su:

ZLATNE MEDALJE:

  • Milica Stojanović, sekcija Bežanijska kosa
  • Zoran Milenović, sekcija Senjak

SREBRNE MEDALJE:

  • Lazar Ljubić, sekcija Medaković,
  • Lazar Jorgić, sekcija Bežanijska kosa

BRONZANE MEDALJE:

  • Luka Božić, sekcija Medaković
  • Luka Stošić, sekcija Medaković
  • Jana Dugonjić, sekcija Bežanijska kosa
  • Marija Begović, sekcija Beli potok
  • Milan Radulj, sekcija Bežanijska kosa

Čestitamo svim osvajačima medalja, kao i trenerima na ovom velikom rezultatu i želimo im još više uspeha u nastavku jesenje sezone, koja se nastavlja krajem meseca na 15. internacionalnom turniru “BiH and Nippon” u Sarajevu.