7. LETNJI DŽUDO KAMP DŽUDO KLUBA “PARTIZAN”-“DIVČIBARE 2018”

ŠEST MEDALJA SA TURNIRA “RUMA 2018”
February 20, 2018
Održan 7. Trofej Partizana “Svetislav Ivanović Es”
October 29, 2019
Show all

7. LETNJI DŽUDO KAMP DŽUDO KLUBA “PARTIZAN”-“DIVČIBARE 2018”

Draga deco,

Dođite i ovog leta na tradicionalni ‘Partizanov’ letnji džudo kamp, da se družite i upotpunite svoje džudo znanje. Kamp će se održati od 20. do 29. avgusta na Divčibarima, u prelepom ambijentu netaknute prirode. Svakodnevno će biti organizovani treninzi (džudo i kondiciona priprema), šetnje u prirodi, kao i večernje animacije.

Iz dugogodišnjeg iskustva možemo garantovati da su na Divčibarima obezbeđeni kvalitetni obroci, vrhunski uslovi za trening, lekarski nadzor, tokom 24 časa pruža lekarska služba u ambulanti u okviru samog objekta i veoma prijatno i profesionalno osoblje. I ove godine sa nama će biti prvotimci našeg kluba, kao i deca iz prijateljskih džudo klubova ‘Partizan’ iz Kikinde i ‘Proleter’ iz Zrenjanina.

Dečije odmaralište ‘Stevan Filipović’ nalazi se na visoravni Divčibare, na planini Maljen, na nadmorskoj visini od 980 m, udaljeno 120 km od Beograda. Klima je blaga i idealna za rekreaciju, odmor i rehabilitaciju.

Kompleks se sastoji od dve zgrade, sa oko 200 kreveta rasporedjenih u 2-krevetne, 3-krevetne, 4-krevetne i 5-krevetne sobe, sve sa kupatilom.

Kamp je namenjen kako već iskusnim mladim džudistima sa takmičarskim stažom, tako i najmlađim početnicima za koje će biti organizovani posebni treninzi.

Pripreme će realizovati afirmisani i licencirani džudo treneri: Nemanja Tomić, Vladan Stojanović i Đorđe Martinović.