Vežbajući džudo u nekoj od naših sekcija u Beogradu , deca će imati priliku da vežbaju u bezbednom i prijateljskom okruženju pod rukovodstvom visoko kvalifikovanih stručnjaka, profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranih trenera. Ono što naše sekcije izdvaja od ostalih su bogata tradicija, veliki rezultati koje su deca trenirajući u našim sekcijama ostvarili na domaćoj i inostranoj sceni, višegodišnji kontinuitet u radu sa najmlađima. U našim sekcijama se svakom detetu prilazi individualno, prema njegovim trenutnim sposobnostima, trenažni proces je brižljivo pripremljen prema najvišim standardima kako bi se deci omogućio što veći napredak. Na našim treninzima se ne koristi vikanje kao pedagoški metod, dete i njegove potrebe su na prvom mestu, a tek posle toga sportski rezultati i trofeji.
Treneri naših sekcija su:

NEBOJŠA MANDIĆ

Majstor džudoa, 7.DAN, višestruki državni i Balkanski šampion. Dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je profesor Fizičke kulture. i magistar ekonomskih nauka. Rođen je u Sarajevu 1976. godine i džudo je počeo da trenira 1983. godine u džudo klubu “Igman” iz Sarajeva, da bi 1992. godine prešao u džudo klub “Voždovac” iz Beograda. 1995. godine je potpisao profesionalni ugovor sa džudo klubom “Partizan” iz Beograda, gde je i završio svoju sporsku karijeru 2012. godine, Dugogodišnji kapiten prvog tima džudo kluba “Partizan”. Član je Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije. Trener je u sekcijama na Medakoviću i Voždovcu.

STEVAN STOJANOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN. Osvajač državnih i međunarodnih medalja u svim uzrasnim kategorijama. Seniorski prvak Srbije (2010), član reprezentacije (2009 – 2014), i osvajač bronzane medalje na Vojnom Evropskom prvenstvu (2010). Standardni član prve postave džudo kluba ,,Partizan” (2008-2015) sa kojim je osvojio titulu prvaka Srbije. Proglašen za sportistu godine Vojske Srbije (2011). Trenerskim radom počinje da se bavi 2013. godine, kada ostvara sekciju u Velikom Mokrom Lugu’ koja  kasnije postaje najuspešnija sekcija kluba. Kao trener osvojio je pregršt medalja na nacionalnim šampionatima, u uzrasnim kategorijama pionira i kadeta, zbog čega je proglašen za najuspešnijeg trenera mlađih uzrasnih kategorija džudo kluba Partizan (2016). Sekcija u Velikom Mokrom Lugu broji preko 200 članova, sa velikim brojem takmičara, koji su članovi reprezentacije Srbije, i jedna je od najuspešnijih džudo škola na ovim prostorima. Završio je Vojnu gimnaziju, a potom i Vojnu akademiju kao jedan od najuspešnijih studenata. Profesionalno je angažovan kao oficir Vojske Srbije, zadužen za školski i univerzitetski sport na Vojnoj akademiji i trener je reprezentacije Vojske Srbije. Od januara 2018. godine nalazi se na funkciji predsednika komisije za razvoj i unapređenje džudoa u  Vojsci Srbije. U martu 2020.godine je izabran na funkciju Predsednika džudo kluba Partizan.

dzudo skola

VLADAN STOJANOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 6.DAN, dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1976. godine u Beogradu i diplomirani je profesor Fizičke kulture. Džudoom se bavi od 1990. godine, najpre u Džudo klubu “Mladost” iz Zemuna, a veći deo svoje sportske karijere je proveo nastupajući za Džudo klub “Partizan” iz Beograda. Nastupao je još za džudo klubove “Proleter” iz Zrenjanina i džudo klub “Srpski Soko” iz Zvornika. Sa velikim uspehom trenira mlade džudoke u našoj sekciji na Bežanijskoj Kosi.

MAŠA STOJANOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 2.DAN. Osvajačica zlatnih medalja na državnim prvenstvima u svim uzrasnim kategorijama  (od kadetkinja do seniorki) i članica državne reprezentacije. Učesnica je Balkanskih i Evropskih prvenstava. Seniorska je prvakinja Balkana (Trebinje, 2010.god), i osvajačica velikog broja medalja na seniorskim evropskim kupovima. Osvojila je čak 11 titula na Nacionalnim ekipnim šampionatima (2005-2018). Uz ogromno takmičarsko iskustvo, trenerskim radom počinje da se bavi 2013. godine, u sekciji Veliki Mokri Lug. Zahvaljujući predanom radu i nesebičnom zalaganju u radu sa decom, danas mnogi takmičari ove sekcije predstavljeju okosnicu prvog tima džudo kluba „Partizan“ kao i reprezentacije Srbije. Diplomirani je Profesor Sporta i fizičkog vaspitanja. Pored rada sa decom u sekcijama na Novom Beogradu i Velikom Mokrom Lugu, angažovana je i kao šef stručnog štaba džudo kluba Partizan iz Beograda.

VOJIN MANDIĆ

Majstor džudoa, 1. DAN. Džudo je počeo da trenira u našoj sekciji na Bežanijskoj kosi – Agrimes, početkom 2010. godine, kod trenera Vladana Stojanovića. Prošao je sve starosne selekcije u okviru Džudo kluba Partizan, od mlađih poletaraca do seniora. Osvajač je velikog broja medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Kao juniorski reprezentativac Srbije, u okviru IJF tour-a, osvojio je tri medalje. Takođe, osvajač je i velikog broja državnih medalja u svim starosnim kategorijama. Šampion Srbije je u kategoriji mlađih seniora. Osvajač je petog mesta na Prvenstvu Evrope. Standardni je prvotimac Džudo kluba Partizan i reprezentacije Srbije. Student je Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu. Trener je u sekciji Voždovac.

LAZAR JORGIĆ

Majstor džudoa, 1.DAN. Prvi je trener – izdanak Partizanove džudo-škole. Džudo je počeo da trenira u našoj sekciji Bežanijska kosa – Agrimes, 2010. godine, kod trenera Vladana Stojanovića i prošao je sve uzrasne kategorije, od poletaraca do seniora. Osvajač je mnogobrojnih medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima, u svim uzrasnim kategorijama. Kadetski i juniorski državni prvak i reprezentativac. Student je završne godine na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu. Sa puno uspeha vodi sekcije na Voždovcu i Medakoviću.

LAZAR LJUBIĆ

Majstor džudoa 1.DAN. Početak treniranja se vezuje za prvi trening u sekciji na Medakoviću, krajem 2012. godine, kod trenera Nebojše Mandića. Sa puno uspeha je prošao sve starosne kategorije Džudo kluba Partizan, od mlađih poletaraca do seniora. Osvajač je velikog broja medalja na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Standardni je prvotimac seniorskog pogona Džudo kluba Partizan i trener u sekciji na Voždovcu.

SRBA PANTIĆ

Majstor džudoa, 7.DAN, Kao takmičar je osvojio veliki broj medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je Viši sportski trener za džudo. Rođen je 1947. godine u Zemunu. Celu svoju takmičarsku karijeru je proveo nastupajući za džudo klubove “Mladost” iz Zemuna i “Partizan” iz Beograda. Od 1977. godine je trener mlađih uzrasnih kategorija džudo kluba “Mladost” iz Zemuna, kroz koji je prošlo nekoliko hiljada mladih džudista i kasnijih šampiona. Na osnovu svojih zasluga za razvoj i unapređenje sporta u Zemunu, Opština Zemun ga je 2000.godine proglasila za “počasnog građanina Zemuna”. Sa puno uspeha vodi našu sekciju u Zemunu.

DRAGAN MITROVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 1. DAN, Rođen je 1991. godine u Beogradu, džudoom se bavi od 1998. Ponikao u Partizanovoj džudo školi kod trenera Srbislava Pantića. Već od 2007. godine, sa 16 godina, postaje prvotimac Partizana kod trenera Miloša Stankovića.
Učestvuje u osvajanju dve titule ekipnog šampiona Srbije, kao i nekoliko vicešampionskih titula. Od 2020. godine je kapiten prvog tima Partizana. Državni reprezentativac, višestruki osvajač medalja kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima.
Od 2015. godine uključen u aktivan trenerski rad u sekciji Zemun, dok od 2020. godine vodi sekcije “Stari Grad” i “Zvezdara – Lion”. Pored ovih sekcija, otvorio je od 2022. godine i sekciju “Stari Grad – SC 25.maj”.

MARKO SIMOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 1.DAN. Rođen je 1984. godine u Beogradu, a prve korake u džudou je napravio 1995. godine kod poznatog trenera i šampiona Stojana Nedeljkovića, u džudo klubu “Avala”. Godine 1998. prelazi u džudo klub “Rekord” iz Rakovice, u kom je proveo naredne tri godine. Od 2001. godine je član džudo kluba “Partizan” iz Beograda. Veoma uspešno vodi sopstvenu privatnu kompaniju. Sa velikim entuzijazmom, zajedno sa trenerom Milošem Ilićem je 2012. godine pokrenuo sekciju “Beli Potok”, čije mlade džudoke ostvaruju veoma zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

LAZAR STOJANOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN. Osvajač je velikog broja medalja na državnim i međunarodnim takmičenjima. Džudo je počeo da trenira u džudo klubu „Bor“ iz Bora, a u toku svoje takmičarske karijere nastupao je za džudo klub “Kinezis” iz Niša, kao i za džudo klub “Partizan” iz Beograda. Trenerskim radom počinje da se bavi 2014. godine, odmah po završetku studija, preuzevši omladince džudo kluba Bor. Od 2016. godine postaje trener u džudo klubu Partizan, radeći sa najmlađim uzrasnim kategorijama u sekciji na Novom Beogradu sa velikim uspehom. Kao trener mlađih uzrasnih kategorija, ostvario je odlične rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je Profesor Sporta i fizičkog vaspitanja. Trener je u sekciji Bežanija.

džudo škola

ANA VESELINOVIĆ KRIVOKUĆA

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN, višegodišnja državna prvakinja i reprezentativka. Osvajačica velikog broja medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođena je 1978. godine u Beogradu i po struci je diplomirani defektolog. Džudo trenira od 1987. godine. Celu takmičarsku karijeru je provela nastupajući za džudo klub “Voždovac” iz Beograda, gde je trenirala kod istaknutog trenera Miluna Delića, koji joj je usadio ljubav prema ovoj borilačkoj veštini. Zajedno sa Vladanom Stojanovićem vodi sekciju na Bežanijskoj kosi, gde trenira preko 50 dece, uzrasta od 5-15 godina.