VOJIN MANDIĆ OSVOJIO “16. KUP KAŠTELA 2016” U SPLITU

5. Letnji Judo Kamp
April 27, 2016
PRVE ZLATNE OLIMPIJSKE MEDALJE (za sad školske) ZA MARKA JORGIĆA I VANJU STANISAVLJEVIĆ
May 15, 2016
Show all

VOJIN MANDIĆ OSVOJIO “16. KUP KAŠTELA 2016” U SPLITU

Džudo klub Dalmacija Cement iz Kaštel Sućurca, pored Splita je 16-i put veoma uspešno organizovao memorijalni turnir Kup Kaštela “Mario Zebić”, na kome se takmičilo skoro 500 boraca iz Slovenije, BiH, Srbije, Albanije, Italije, Holandije, Mađarske, Slovačke, Austrije, Rumunije, Makedonije, Grčke i Hrvatske. Ljubazni domaćini su se baš potrudili da sve protekne u najboljem redu. Suđenje je bilo na izuzetno visokom nivou, bez krupnih sudijskih grešaka. Atmosfera je bila prava sportska, a tribine sportske hale “Sokolana” u Kaštel Sućurcu su bile ispunjene do poslednjeg mesta.

Srbiju i Džudo klub “Partizan” je na ovom kvalitetnom turniru predstavljao član sekcije “Bežanijska kosa”, Vojin Mandić, u starosnoj kategoriji U14 i težinskoj -55kg. Imao je četiri veoma kvalitetne i teške borbe, koje je raznovrsnim tehnikama rešio u svoju korist. Mudro i motivisano je prevazilazio sve izazove i poteškoće. Iz meča u meč je podizao kvalitet svojih borbi, što je na kraju rezultiralo i superiornim osvajanjem zlatne medalje.

Do kraja prolećne sezone Vojin Mandić će nastupiti na takmičenjima u Makedoniji I Hrvatskoj, a svojim klupskim drugovima koji se spremaju za Balkanijadu u junu , će kvalitetnim sparingom pomoći da se dočepaju najsjajnijih odličja.

Sve čestitke Vojinu na osvojenoj zlatnoj medalji i puno sreće na predstojećim takmičenjima.