DOBAR POČETAK JESENJE SEZONE NA TURNIRU “MILIĆ RAŠOVIĆ – MIGO” SA OSVOJENIH 6 ZLATNIH MEDALJA

POČETAK JESENJE SEZONE
September 4, 2015
VOJIN MANDIĆ OSVOJIO ZLATNU MEDALJU NA 1.INTERNACIONALNOM TURNIRU “VRNJAČKA BANJA 2015.”
September 23, 2015
Show all

DOBAR POČETAK JESENJE SEZONE NA TURNIRU “MILIĆ RAŠOVIĆ – MIGO” SA OSVOJENIH 6 ZLATNIH MEDALJA

Nakon letnje pauze i uspešno odrađenih visinskih priprema na Tari, na red su došli i turniri. Prvi u jesenjoj sezoni, već tradicionalno, je 32.memorijalni turnir “Milić Rašović Migo”,  u organizaciji naših sportskih prijatelja iz Džudo kluba “Voždovac” iz Beograda, predvođeni već legendarnim Milunom Delićem.

U odličnoj atmosferi beogradske hale “Šumice”, preko 500 takmičara iz Srbije i regiona se nadmetalo u odličnim i ponekad veoma dramatičnim i neizvesnim borbama.

Takmičari naših sekcija su osvojili čak 15 medalja, što predstavlja odličan uvod za nastavak jesenje sezone, bogate takmičenjima.

Obzirom da je letnja pauza i odsustvo takmičarske forme ostavilo traga na nekim našim borcima, postignutim rezultatima smo izuzetno zadovoljni.

Navikli su nas Luka Stošić, Aca Rajčić, brat i sestra Stanisavljevići, Vanja i Paja, na odlične rezultate i sve pohvale njima i njihovim trenerima za postignuti uspeh. Ono što nas sve posebno raduje je odličan nastup takmičara sekcije Bežanijska kosa, Jovana Radiše, koji je superiorno osvojio zlatnu medalju. Jovan već polako izrasta u ozbiljnog takmičara i nadamo se da će izuzetan rad na treningu i velika posvećenost džudou, dati još bolje rezultate u budućnosti. Mlađana Sofija Babić iz sekcije Beli potok nas je sve iznenadila svojim načinom borbe i osvojenom zlatnom medaljom, što je samo još jedan dokaz o kvalitetnom i predanom radu u sekciji Beli potok, sa trenerom Markom Simovićem na čelu.

Ono što bi posebno istakli u vezi ovog takmičenja je i to da uspešno razvijamo naš kadar u sudijskim vodama, pa su treneri sekcija Mirijevo i Beli potok , Miloš Stanković i Marko Simović uspešno položili sudijski ispit. Čestitamo Marku i Milošu i nadamo se da će pored već uspešnog trenerskog rada , biti jednako uspešni i na sudijskom polju.

Postignuti su sledeći rezultati:

ZLATNE MEDALJE:

– Luka Stošić, sekcija Medaković,

– Vanja Stanisavljević, sekcija Bežanijska kosa,

– Jovan Radiša, sekcija Bežanijska kosa,

– Aleksandar Rajčić, sekcija Senjak,

– Sofija Babić, sekcija Beli potok,

– Pavle Stanisavljević, sekcija Bežanijska kosa,

SREBRNE MEDALJE:

– Teodora Stošić, sekcija Medaković,

– Milica Stojanović, sekcija Bežanijska kosa,

– Marija Begović, sekcija Beli potok,

BRONZANE MEDALJE:

– Vojin Mandić, sekcija Bežanijska kosa,

– Luka Božić, sekcija Medaković,

– Filip Živković, sekcija Medaković

– Isidora Mišković, sekcija Bežanijska kosa,

– Jovana Despotović, sekcija Bežanijska kosa,

– Slavica Begović, sekcija Beli potok