Vežbajući džudo u nekoj od naših sekcija u Beogradu , deca će imati priliku da vežbaju u bezbednom i prijateljskom okruženju pod rukovodstvom visoko kvalifikovanih stručnjaka, profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranih trenera. Ono što naše sekcije izdvaja od ostalih su bogata tradicija, veliki rezultati koje su deca trenirajući u našim sekcijama ostvarili na domaćoj i inostranoj sceni, višegodišnji kontinuitet u radu sa najmlađima. U našim sekcijama se svakom detetu prilazi individualno, prema njegovim trenutnim sposobnostima, trenažni proces je brižljivo pripremljen prema najvišim standardima kako bi se deci omogućio što veći napredak. Na našim treninzima se ne koristi vikanje kao pedagoški metod, dete i njegove potrebe su na prvom mestu, a tek posle toga sportski rezultati i trofeji.
Treneri naših sekcija su:

džudo škola

ANA VESELINOVIĆ KRIVOKUĆA

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN, višegodišnja državna prvakinja i reprezentativka. Osvajačica velikog broja medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođena je 1978. godine u Beogradu i po struci je diplomirani defektolog. Džudo trenira od 1987. godine. Celu takmičarsku karijeru je provela nastupajući za džudo klub “Voždovac” iz Beograda, gde je trenirala kod istaknutog trenera Miluna Delića, koji joj je usadio ljubav prema ovoj borilačkoj veštini. Udata je I majka dve ćerke. Zajedno sa Vladanom Stojanovićem vodi sekciju na Bežanijskoj kosi, gde trenira preko 50 dece, uzrasta od 5-15 godina.

dzudo skola

VLADAN STOJANOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 6.DAN, dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1976. godine u Beogradu i diplomirani je profesor Fizičke kulture. Džudoom se bavi od 1990. godine, najpre u Džudo klubu “Mladost” iz Zemuna, a veći deo svoje sportske karijere je proveo nastupajući za Džudo klub “Partizan” iz Beograda. Nastupao je još za džudo klubove “Proleter” iz Zrenjanina i džudo klub “Srpski Soko” iz Zvornika. Oženjen je i otac dve ćerke. Sa velikim uspehom trenira mlade džudoke u našoj sekciji na Bežanijskoj Kosi.

džudo škola

MILOŠ STANKOVIĆ

Majstor džudoa, 7.DAN, državni šampion i dugogodišnji državni reprezentativac. Osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je Viši sportski trener za džudo. Rođen je 1969. godine u Beogradu i u svetu džudoa je od 1976. godine. Prošao je sve uzrasne kategorije od mlađih poletaraca do seniora. Takmičarsku karijeru je proveo nastupajući za džudo klubove “Student” , “Mašinac” , “Voždovac” i “Partizan” iz Beograda. Trenerskim pozivom se profesionalno bavi od 1995. godine. Oženjen je, otac jedne ćerke. Trener je u sekciji “Mirijevo”.

džudo škola

NEBOJŠA MANDIĆ

Majstor džudoa, 6.DAN, višestruki državni i Balkanski šampion. Dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je profesor Fizičke kulture. i magistar ekonomskih nauka. Rođen je u Sarajevu 1976. godine i džudo je počeo da trenira 1983. godine u džudo klubu “Igman” iz Sarajeva, da bi 1992. godine prešao u džudo klub “Voždovac” iz Beograda. 1995. godine je potpisao profesionalni ugovor sa džudo klubom “Partizan” iz Beograda, gde je i završio svoju sporsku karijeru 2012. godine, Dugogodišnji kapiten prvog tima džudo kluba “Partizan”. Oženjen, otac dva sina. Trener je u sekciji na Medakoviću.

ĐORĐE MARTINOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN. Džudo je počeo da trenira 1990. godine u džudo klubu “Novi Beograd”, kod čuvenog trenera Milana Mijalkovića, gde je ostvario i svoje prve takmičarske uspehe u mlađim uzrasnim selekcijama, osvojivši veliki broj medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. 1995. godine prelazi u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde je ostvario svoje najveće takmičarske rezultate, osvojivši dve vice-šampionske titule u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, kao i 4. titule ekipnog prvaka države. Time obezbeđuje ulazak u državnu reprezentaciju. Kao reprezentativac je, sa velikim uspehom, učestvovao na takmičenjima širom Evrope. U toku 2001. godine je proveo tri meseca, na džudo usavršavanju, na prestižnom Japanskom univerzitetu Tokai u Tokiju, gde je učio džudo veštinu sa najboljim japanskim džudistima. Sa Nebojšom Mandićem je pokrenuo, i sa velikim uspehom vodi, sekciju na Medakoviću.

ZORAN SLAVKOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 2.DAN, Višestruki juniorski državni prvak. Rođen je 1976. godine u Splitu. Džudo je počeo da trenira 1985. godine u džudo klubu “Student” iz Splita. Godine 1992. godine nastavlja karijeru u džudo klubu “Novi Beograd”, da bi 1994. godine prešao u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde je 2007. godine završio svoju takmičarsku karijeru. Diplomirani je građevinski inženjer i otac dvoje dece. Sa Nebojšom Mandićem uspešno vodi sekciju na Medakoviću.

džudo škola

BOJAN IGNJATIJEVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN, Višestruki državni i Balkanski prvak u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do seniora. Osvajač je velikog broja medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1984. godine u Beogradu i džudo je počeo da trenira 1989. godine u džudo klubu “Radnički” iz Beograda. 1999. godine prelazi u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde je 2011. godine završio svoju takmičarsku karijeru. Diplomirani je profesor Fizičke kulture. Sa velikim uspehom trenira decu u sekciji Stari grad u osnovnoj školi “Drinka Pavlović”.

MARKO SIMOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 1.DAN. Rođen je 1984. godine u Beogradu, a prve korake u džudou je napravio 1995. godine kod poznatog trenera i šampiona Stojana Nedeljkovića, u džudo klubu “Avala”. Godine 1998. prelazi u džudo klub “Rekord” iz Rakovice, u kom je proveo naredne tri godine. Od 2001. godine je član džudo kluba “Partizan” iz Beograda. Veoma uspešno vodi sopstvenu privatnu kompaniju. Sa velikim entuzijazmom, zajedno sa trenerom Milošem Ilićem je 2012. godine pokrenuo sekciju “Beli Potok”, čije mlade džudoke ostvaruju veoma zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

džudo škola

MILOŠ ILIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 2.DAN, dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1985. godine u Beogradu i džudoom se bavi od 1995. godine , najpre u džudo klubu “Avala” iz Belog Potoka, da bi 1998. godine prešao u džudo klub “Rekord” iz Rakovice. 2001. godine je potpisao profesionalni ugovor sa džudo klubom “Partizan” iz Beograda, za koji se i danas takmiči. Po zanimanju je viši sportski trener i zaposlen je u Vojsci Srbije. Oženjen, otac jedne ćerke. Već nekoliko godina trenira mlade džudoke u sekciji “Beli Potok”.

džudo škola

STEVAN STOJANOVIĆ

Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN, državni prvak i osvajač mnogobrojih medalja sa domaćih i međunarodnih takmičenja. Rođen je 1988. godine u Boru , a džudo je počeo da trenira 1998. godine u džudo klubu “Bor”. 2003. godine prelazi u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde ostvaruje svoje najveće sportske rezultate i ulazi u sastav seniorske reprezentacije. Još uvek se aktivno takmiči sa velikim uspehom, na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirao je na Vojnoj Akademiji u Beogradu , kao jedan od najboljih studenata. Zaposlen je u specijalnim jedinicama Vojske Srbije. Veoma uspešno svoje znanje prenosi na mlade naraštaje u sekciji “Veliki Mokri Lug”.

SRBA PANTIĆ

Majstor džudoa, 7.DAN, Kao takmičar je osvojio veliki broj medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je Viši sportski trener za džudo. Rođen je 1947. godine u Zemunu. Celu svoju takmičarsku karijeru je proveo nastupajući za džudo klubove “Mladost” iz Zemuna i “Partizan” iz Beograda. Od 1977. godine je trener mlađih uzrasnih kategorija džudo kluba “Mladost” iz Zemuna, kroz koji je prošlo nekoliko hiljada mladih džudista i kasnijih šampiona. Na osnovu svojih zasluga za razvoj i unapređenje sporta u Zemunu, Opština Zemun ga je 2000.godine proglasila za “počasnog građanina Zemuna”. Oženjen je i otac dvoje dece. Sa puno uspeha vodi naše sekcije u Zemunu i na Senjaku.

NEMANJA TOMIĆ

Majstor džudoa , crni pojas 4.DAN. Dugogodišnji je reprezentativac u svim uzrasnim kategorijama. Rođen je u Beogradu 1982. godine, a džudo je počeo da trenira 1990. godine u džudo klubu “Novi Beograd” kod trenera Milana Mijalkovića, da bi 1997. godine prešao u Džudo klub Partizan, sa kojim je osvojio sve najznačajnije trofeje. 2011. godine je završio svoju takmičarsku karijeru i otpočeo trenersku, najpre kao trener juniorskog pogona, a od 2014. godine je trener seniorske ekipe i šef stručnog štaba. Završio je sportsku gimnaziju u Beogradu, diplomirani je viši sportski trener i diplomirani menadžer u sportu. Od 2016. godine vodi sekciju u naselju Bežanija.

Vežbajući džudo u nekoj od naših sekcija u Beogradu , deca će imati priliku da vežbaju u bezbednom i prijateljskom okruženju pod rukovodstvom visoko kvalifikovanih stručnjaka, profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranih trenera. Ono što naše sekcije izdvaja od ostalih su bogata tradicija, veliki rezultati koje su deca trenirajući u našim sekcijama ostvarili na domaćoj i inostranoj sceni, višegodišnji kontinuitet u radu sa najmlađima. U našim sekcijama se svakom detetu prilazi individualno, prema njegovim trenutnim sposobnostima, trenažni proces je brižljivo pripremljen prema najvišim standardima kako bi se deci omogućio što veći napredak. Na našim treninzima se ne koristi vikanje kao pedagoški metod, dete i njegove potrebe su na prvom mestu, a tek posle toga sportski rezultati i trofeji.
Treneri naših sekcija su:

VLADAN STOJANOVIĆ

dzudo skolaMajstor džudoa, crni pojas 6.DAN, dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1976. godine u Beogradu i diplomirani je profesor Fizičke kulture. Džudoom se bavi od 1990. godine, najpre u Džudo klubu “Mladost” iz Zemuna, a veći deo svoje sportske karijere je proveo nastupajući za Džudo klub “Partizan” iz Beograda. Nastupao je još za džudo klubove “Proleter” iz Zrenjanina i džudo klub “Srpski Soko” iz Zvornika. Oženjen je i otac dve ćerke. Sa velikim uspehom trenira mlade džudoke u našoj sekciji na Bežanijskoj Kosi.

 

ANA VESELINOVIĆ KRIVOKUĆA

džudo školaMajstor džudoa, crni pojas 3.DAN, višegodišnja državna prvakinja i reprezentativka. Osvajačica velikog broja medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođena je 1978. godine u Beogradu i po struci je diplomirani defektolog. Džudo trenira od 1987. godine. Celu takmičarsku karijeru je provela nastupajući za džudo klub “Voždovac” iz Beograda, gde je trenirala kod istaknutog trenera Miluna Delića, koji joj je usadio ljubav prema ovoj borilačkoj veštini. Udata je I majka dve ćerke. Zajedno sa Vladanom Stojanovićem vodi sekciju na Bežanijskoj kosi, gde trenira
preko 50 dece, uzrasta od 5-15 godina.

 

MILOŠ STANKOVIĆ

džudo školaMajstor džudoa, 7.DAN, državni šampion i dugogodišnji državni reprezentativac. Osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je Viši sportski trener za džudo. Rođen je 1969. godine u Beogradu i u svetu džudoa je od 1976. godine. Prošao je sve uzrasne kategorije od mlađih poletaraca do seniora. Takmičarsku karijeru je proveo nastupajući za džudo klubove “Student” , “Mašinac” , “Voždovac” i “Partizan” iz Beograda. Trenerskim pozivom se profesionalno bavi od 1995. godine. Oženjen je, otac jedne ćerke. Trener je u skciji “Mirijevo”.

 

 

NEBOJŠA MANDIĆ

džudo škola

Majstor džudoa, 6.DAN, višestruki državni i Balkanski šampion. Dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je profesor Fizičke kulture. i magistar ekonomskih nauka. Rođen je u Sarajevu 1976. godine i džudo je počeo da trenira 1983. godine u džudo klubu “Igman” iz Sarajeva, da bi 1992. godine prešao u džudo klub “Voždovac” iz Beograda. 1995. godine je potpisao profesionalni ugovor sa džudo klubom “Partizan” iz Beograda, gde je i završio svoju sporsku karijeru 2012. godine, Dugogodišnji kapiten prvog tima džudo kluba “Partizan”. Oženjen, otac dva sina. Trener je u sekciji na Medakoviću.

 

 

 

ĐORĐE MARTINOVIĆ


Majstor džudoa, crni pojas 3.DAN.  Džudo je počeo da trenira 1990. godine u džudo klubu “Novi Beograd”, kod čuvenog trenera Milana Mijalkovića, gde je ostvario i svoje prve takmičarske uspehe u mlađim uzrasnim selekcijama, osvojivši veliki broj medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. 1995. godine prelazi u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde je ostvario svoje najveće takmičarske rezultate, osvojivši dve vice-šampionske titule u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, kao i 4. titule ekipnog prvaka države. Time obezbeđuje ulazak u državnu reprezentaciju. Kao reprezentativac je, sa velikim uspehom, učestvovao na takmičenjima širom Evrope. U toku 2001. godine je proveo tri meseca, na džudo usavršavanju, na prestižnom Japanskom univerzitetu Tokai u Tokiju, gde je učio džudo veštinu sa najboljim japanskim džudistima. Sa Nebojšom Mandićem je pokrenuo, i sa velikim uspehom vodi, sekciju na Medakoviću.

 

ZORAN SLAVKOVIĆ

Zoran
Majstor džudoa, crni pojas 2.DAN, Višestruki juniorski državni prvak. Rođen je 1976. godine u Splitu. Džudo je počeo da trenira 1985. godine u džudo klubu “Student” iz Splita. Godine 1992. godine nastavlja karijeru u džudo klubu “Novi Beograd”, da bi 1994. godine prešao u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde je 2007. godine završio svoju takmičarsku karijeru. Diplomirani je građevinski inženjer i otac dvoje dece. Sa Nebojšom Mandićem uspešno vodi sekciju na Medakoviću.

 

 

 

 

BOJAN IGNJATIJEVIĆ

džudo školaMajstor džudoa, crni pojas 3.DAN, Višestruki državni i Balkanski prvak u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do seniora. Osvajač je velikog broja medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1984. godine u Beogradu i džudo je počeo da trenira 1989. godine u džudo klubu “Radnički” iz Beograda. 1999. godine prelazi u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde je 2011. godine završio svoju takmičarsku karijeru. Diplomirani je profesor Fizičke kulture. Sa velikim uspehom trenira decu u sekciji Stari grad u osnovnoj školi “Drinka Pavlović”.

 

 

 

MARKO SIMOVIĆ

Marko SimovicMajstor džudoa, crni pojas 1.DAN. Rođen je 1984. godine u Beogradu, a prve korake u džudou je napravio 1995. godine kod poznatog trenera i šampiona  Stojana Nedeljkovića, u džudo klubu “Avala”. Godine 1998. prelazi u džudo klub “Rekord” iz Rakovice, u kom je proveo naredne tri godine. Od 2001. godine je član džudo kluba “Partizan” iz Beograda. Veoma uspešno vodi sopstvenu privatnu kompaniju. Sa velikim entuzijazmom, zajedno sa trenerom Milošem Ilićem je 2012. godine pokrenuo sekciju “Beli Potok”, čije mlade džudoke ostvaruju veoma zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

 

MILOŠ ILIĆ

džudo školaMajstor džudoa, crni pojas 2.DAN, dugogodišnji državni reprezentativac i osvajač medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Rođen je 1985. godine u Beogradu i džudoom se bavi od 1995. godine , najpre u džudo klubu “Avala” iz Belog Potoka, da bi 1998. godine prešao u džudo klub “Rekord” iz Rakovice. 2001. godine je potpisao profesionalni ugovor sa džudo klubom “Partizan” iz Beograda, za koji se i danas takmiči. Po zanimanju je viši sportski trener i zaposlen je u Vojsci Srbije. Oženjen, otac jedne ćerke. Već nekoliko godina trenira mlade džudoke u sekciji “Beli Potok”.

 

 

STEVAN STOJANOVIĆ

džudo školaMajstor džudoa, crni pojas 3.DAN, državni prvak i osvajač mnogobrojih medalja sa domaćih i međunarodnih takmičenja. Rođen je 1988. godine u Boru , a džudo je počeo da trenira 1998. godine u džudo klubu “Bor”. 2003. godine prelazi u džudo klub “Partizan” iz Beograda, gde ostvaruje svoje najveće sportske rezultate i ulazi u sastav seniorske reprezentacije. Još uvek se aktivno takmiči sa velikim uspehom, na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirao je na Vojnoj Akademiji u Beogradu , kao jedan od najboljih studenata. Zaposlen je u specijalnim jedinicama
Vojske Srbije. Veoma uspešno svoje znanje prenosi na mlade naraštaje u sekciji “Veliki Mokri Lug”.

 

 

 

SRBA PANTIĆ

Srba PanticMajstor džudoa, 7.DAN, Kao takmičar je osvojio veliki broj medalja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Diplomirani je Viši sportski trener za džudo. Rođen je 1947. godine u Zemunu. Celu svoju takmičarsku karijeru je proveo nastupajući za džudo klubove “Mladost” iz Zemuna i “Partizan” iz Beograda. Od 1977. godine je trener mlađih uzrasnih kategorija džudo kluba “Mladost” iz Zemuna, kroz koji je prošlo nekoliko hiljada mladih džudista i kasnijih šampiona. Na osnovu svojih zasluga za razvoj i unapređenje sporta u Zemunu, Opština Zemun ga je 2000.godine proglasila za “počasnog građanina Zemuna”. Oženjen je i otac dvoje dece. Sa puno uspeha vodi naše sekcije u Zemunu i na Senjaku.

 

NEMANJA TOMIĆ

Srba PanticMajstor džudoa , crni pojas 4.DAN. Dugogodišnji je reprezentativac u svim uzrasnim kategorijama. Rođen je u Beogradu 1982. godine, a džudo je počeo da trenira 1990. godine u džudo klubu “Novi Beograd” kod trenera Milana Mijalkovića, da bi 1997. godine prešao u Džudo klub Partizan, sa kojim je osvojio sve najznačajnije trofeje. 2011. godine je završio svoju takmičarsku karijeru i otpočeo trenersku, najpre kao trener juniorskog pogona, a od 2014. godine je trener seniorske ekipe i šef stručnog štaba. Završio je sportsku gimnaziju u Beogradu, diplomirani je viši sportski trener i diplomirani menadžer u sportu. Od 2016. godine vodi sekciju u naselju Bežanija.